BHV Cursus

Een BHV cursus bij First8-4U is meer dan enkel een training. First8-4U heeft meer dan 15 jaar ervaring met het geven van trainingen en voorziet u van inzichten in combinatie met het delen van kennis en ervaring. Hierdoor tilt u het niveau van de BHV-er naar een hoger niveau. Zelfvertrouwen staat centraal, zodat u na de training vol kennis en vertrouwen durft te handelen wanneer dit nodig is. First8-4U verzorgt de BHV-cursussen in samenwerking met ABCDEHBO. De trainingen zijn Nikta gecertificeerd. U doorloopt de e-learning cursus via internet: thuis of op uw werkplek.

Dit leert u

Een BHV-cursus is iets anders ingericht dan een EHBO-cursus. De BHV-cursus richt zich namelijk ook op ontruimen van een pand, het blussen van een beginnende brand, het belang van de juiste communicatie en eerste hulp en AED-reanimatietraining. De trainingen bestaan uit online video’s, uitgebreide werkboeken en, afhankelijk van de training die u selecteert, extra’s zoals checklists, interviews, hand-outs en real time oefeningen. Het volgen van een opleiding is in Nederland verplicht voor iedere bedrijfshulpverlener. BHV-ers zijn opgeleid om in geval van calamiteiten adequaat te kunnen reageren en de training dient jaarlijks herhaald te worden.

BHV Cursus

Certificaat in 1 dag

Tijdens de brandveiligheidscursus worden eigen ervaringen gedeeld zodat u hiervan kunt leren. De focus ligt op zelfvertrouwen en het bewaren van de rust bij ontruiming. De real time oefeningen vinden plaats in een veilige omgeving en het is mogelijk om binnen slechts 1 dag uw certificaat te behalen. Naast haar specialisatie in trainingen t.b.v. het Nikta-certificaat is First8-4U ook gespecialiseerd in trainingen t.b.v. het EFR- en het Oranje Kruis-certificaat. Het merendeel van trainingen bestaat uit op maat gemaakte trainingen en cursussen voor bedrijven of particulieren. Online trainingen zijn ook mogelijk, van een introductie in BHV tot uitgebreide cursussen. Volgt u liever een privé training? Bij First8-4U behoort ook dit tot de mogelijkheden. U kunt zelfs na het behalen van uw certificaat een cursus tot instructeur volgen.

Meer zelfvertrouwen

Of u nu kiest voor een cursus EHBO Leiderdorp of een uitgebreide BHV-cursus op locatie, het basisprincipe van First8-4U richt zich altijd sterk op het opbouwen van uw zelfvertrouwen. Wanneer u weet wat u moet doen in een onzekere situatie, is er geen twijfel en kunt u direct adequaat reageren. Hierdoor durft u de juiste stappen te nemen en kunt u anderen echt helpen in een noodsituatie. Dit komt waarschijnlijk nog vaker van pas dan dat u in eerste instantie zou denken.