EHBO cursus

First8-4u geeft verschillende EHBO-trainingen. Na het volgen van een EHBO-cursus leer je een ander en jezelf goed te kunnen helpen. Hierdoor voel je je zekerder van je zaak. Je zelfvertrouwen groeit en ook krijg je een groter verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet het initiatief te nemen in noodsituaties en blijft kalm wanneer een ongeval zich voordoet.

EHBO in Leiderdorp of op locatie

Afhankelijk van je wensen kun je je EHBO-cursus volgen in Leiderdorp of op uw eigen locatie. Je kunt uit verschillende trainingen kiezen. Deze beginnen allemaal online en bestaan uit video’s, werkboeken en eventuele extra’s zoals checklists, hand-outs en interviews. Je krijgt direct na aanschaf toegang tot de eerste les in de digitale training. Na de eerste les komt er wekelijks een nieuwe les vrij. Iedere maand is er een Q&A sessie, waarbij First8-4u al je vragen live beantwoordt. Ook is First8-4u bereikbaar via Facebook voor vragen of opmerkingen. Voor bedrijven zijn er oplossingen op maat mogelijk. Ook geeft First8-4u op locatie BHV-cursus.

EHBO Cursus

Voor wie is de EHBO-cursus geschikt?

De EHBO-cursus van First8-4u is geschikt voor iedereen die zich niet zeker voelt in noodsituaties. Weet je niet wat je moet doen om iemand te helpen? Of heb je een nare ervaring gehad waardoor je niet meer durft te helpen? Dan helpt een EHBO-training je om weer stevig en zelfverzekerd in je schoenen te staan. De cursus biedt je de kennis waardoor je niet langer bang hoeft te zijn het verkeerde te doen als je iemand helpt. Ook als je jaren geleden een EHBO-cursus hebt gevolgd en de kennis is weggezakt is de cursus uitermate geschikt. Zo leer je weer precies hoe de handelingen uitgevoerd moeten worden. Vind je het belangrijk om mensen te kunnen helpen? Na het behalen van je certificaat kun je zelfs verder leren en een opleiding tot instructeur volgen.

EHBO voor kinderen

Bij kinderen komen ongevallen in en rondom de woning regelmatig voor. Van een val tot verslikken en verbranding: het is uitermate belangrijk om te weten wat je moet doen als er een ongeval plaatsvindt. Door de cursus EHBO voor kinderen te volgen, leer je de juiste handelingen te verrichten op het juiste moment en de juiste manier. Ook leer je de kalmte bewaren, zodat je weet dat je in geval van nood altijd je kind direct kunt helpen.