EHBO cursus

First8-4u geeft verschillende EHBO trainingen. Na het volgen van een EHBO cursus weet u een ander en uzelf goed te kunnen helpen. Hierdoor voelt u zich beter in uw vel. Uw zelfvertrouwen groeit en ook krijgt u een groter verantwoordelijkheidsgevoel. U weet het initiatief te nemen in noodsituaties en blijft kalm wanneer een ongeval zich voordoet.

EHBO Leiderdorp of op locatie

Afhankelijk van uw wensen kunt u uw EHBO cursus volgen in Leiderdorp of op uw eigen locatie. U kunt uit verschillende trainingen kiezen. Deze beginnen allemaal online en bestaan uit video’s, werkboeken en eventuele extra’s zoals checklists, hand-outs en interviews. U krijgt direct na aanschaf toegang tot de eerste les in de training. Na de eerste les komt er wekelijks een nieuwe les vrij. Iedere maand is er een Q&A sessie, waarbij First8-4u al uw vragen live beantwoord. Ook is First8-4u bereikbaar via Facebook voor vragen of opmerkingen. Voor bedrijven zijn er oplossingen op maat mogelijk. Ook geeft First8-4u op locatie BHV cursus.

EHBO Cursus

Voor wie is de EHBO cursus geschikt?

De EHBO cursus van First8-4u is geschikt voor iedereen die zich niet zeker voelt. Weet u niet wat u moet doen om iemand te helpen? Of heeft u een trauma opgelopen waardoor u niet meer durft te helpen? Dan helpt een EHBO training u om weer stevig en zelfverzekerd in uw schoenen te staan. De cursus biedt u de kennis waardoor u niet langer bang hoeft te zijn het verkeerde te doen als u iemand helpt. Ook als u jaren geleden een EHBO cursus heeft gevolgd en de kennis is weggezakt is de cursus uitermate geschikt. Zo weet u weer precies hoe de handelingen uitgevoerd moeten worden. Vind u het belangrijk om mensen te kunnen helpen? Na het behalen van uw certificaat kunt u verder leren en een opleiding tot instructeur volgen.

EHBO voor kinderen

Bij kinderen komen ongevallen in en rondom de woning regelmatig voor. Van een val tot verslikken en verbranding: het is uitermate belangrijk om te weten wat u moet doen als er een ongeval plaatsvindt. Door de cursus EHBO voor kinderen te volgen, leert u op de juiste handelingen te verrichten op de juiste tijd. Ook leert u de kalmte bewaren, zodat u weet dat u in geval van nood altijd uw kind direct kunt helpen.