EHBO Leiderdorp

Ben je op zoek naar een EHBO-cursus in de omgeving Leiderdorp? First8-4u geeft een 1-daagse, 3-daagse en online EHBO-training, op locatie in Leiderdorp, bij jou thuis en op locatie van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt zodat je niet alleen weet wat je moet doen op een moment van nood, maar ook het initiatief durft te nemen.

Bij First8-4u werken we met mensen die niet alleen EHBO-instructeurs zijn maar ook ervaring hebben met coaching. Dit zorgt ervoor dat je vol kennis en zelfvertrouwen kunt handelen wanneer dit nodig is.

EHBO Leiderdorp

Het belang van een EHBO-cursus

Met een EHBO-cursus heb je alle kennis en zelfvertrouwen in huis om levens te redden. Tijdens de training ga je aan de slag met alle EHBO-zaken die belangrijk zijn om iemand goed te kunnen helpen. Zo leer je om de rust te bewaren, 112 op de juiste manier op de hoogte te stellen, ziektes te herkennen, verband aan te leggen en nog veel meer. Je leert meer dan alleen de praktische stappen, want je krijgt ook meer zelfvertrouwen en meer verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je angst- en onzekerheidsgevoelens los kunt laten. De kennis die je opdoet tijdens een EHBO-cursus komt altijd van pas. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste ongevallen in en rondom het huis plaatsvinden? Tijdens de cursus ontvang je 1 of meerdere werkboeken. Hierin kun je alle opgedane kennis nalezen of juist extra kennis toevoegen tijdens de 3-daagse training. Ook een online training behoort tot de mogelijkheden. Na het met goed gevolg deelnemen aan een EHBO-cursus kun je doorstromen en een opleiding tot instructeur volgen, waarna je zelf je kennis kunt gaan overdragen aan anderen.

Op maat gemaakte training

Wil je je werknemers trainen met een EHBO-training? Op maat gemaakte trainingen kunnen specifiek voor bedrijven worden samengesteld. First8-4u heeft 15 jaar ervaring met het geven van veiligheidstrainingen en kan bij je langskomen voor een training op locatie. Vanuit deze ervaring weet First8-4u groepen goed te motiveren en alle individuele deelnemers het nodige zelfvertrouwen te geven, zodat je werknemers goed op weg kunnen met de kennis omtrent EHBO. Ook privétraining en EHBO voor kinderen behoren tot de mogelijkheden.

BHV-cursus

In Nederland is het volgens de Arbeidsomstandighedenwet voor iedere bedrijfshulpverlener verplicht om een BHV-cursus te volgen. Met jouw nieuwe kennis weet je een goede ontruimingsoefening op te zetten, ben je niet bang om tijdens een brand de juiste stappen te nemen en krijg je meer zelfvertrouwen zodat je werknemers ook daadwerkelijk de juiste kant op kunt sturen. Na het volgen van de cursus ontvang je het NIKTA BHV ISO 17024 persoonscertificaat waarmee je kunt aantonen dat je de benodigde kennis en vaardigheden beheerst.