EHBO Leiderdorp

Bent u op zoek naar een EHBO-cursus in de omgeving Leiderdorp? First8-4u geeft een 1-daagse, 3-daagse en online EHBO-training, op locatie in Leiderdorp, bij u thuis en op locatie van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u meer zelfvertrouwen krijgt zodat u niet alleen weet wat u moet doen op een moment van nood, maar ook het initiatief durft te nemen.

Bij First8-4u werken we met mensen die niet alleen EHBO-instructeurs zijn maar ook ervaring hebben met coaching. Dit zorgt ervoor dat u vol kennis en zelfvertrouwen kunt handelen wanneer dit nodig is.

EHBO Leiderdorp

Het belang van een EHBO-cursus

Met een EHBO-cursus heeft u alle kennis en zelfvertrouwen in huis om levens te redden. Tijdens de training gaat u aan de slag met alle EHBO-zaken die belangrijk zijn om iemand goed te kunnen helpen. Zo leert u om de rust te bewaren, 112 op de juiste manier op de hoogte te stellen, ziektes te herkennen, verband aan te leggen en nog veel meer. U leert meer dan alleen de praktische stappen, want u krijgt ook meer zelfvertrouwen en meer verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor u angst- en onzekerheidsgevoelens los kunt laten. De kennis die u opdoet tijdens een EHBO-cursus komt altijd van pas. Wist u bijvoorbeeld dat de meeste ongevallen in en rondom het huis plaatsvinden? Tijdens de cursus ontvangt u 1 of meerdere werkboeken. Hierin kunt u alle opgedane kennis nalezen of juist extra kennis toevoegen tijdens de 3-daagse training. Ook een online training behoort tot de mogelijkheden. Na het met goed gevolg deelnemen aan een EHBO-cursus kunt u doorstromen en een opleiding tot instructeur volgen, waarna u zelf uw kennis kunt gaan overdragen aan anderen.

Op maat gemaakte training

Wilt u uw werknemers trainen met een EHBO-training? Op maat gemaakte trainingen kunnen specifiek voor bedrijven worden samengesteld. First8-4u heeft 15 jaar ervaring met het geven van veiligheidstrainingen en kan bij u langskomen voor een training op locatie. Vanuit deze ervaring weet First8-4u groepen goed te motiveren en alle individuele deelnemers het nodige zelfvertrouwen te geven, zodat uw werknemers goed op weg kunnen met de kennis omtrent EHBO. Ook privétraining en EHBO voor kinderen behoren tot de mogelijkheden.

BHV-cursus

In Nederland is het volgens de Arbeidsomstandighedenwet voor iedere bedrijfshulpverlener verplicht om een BHV-cursus te volgen. Met uw nieuwe kennis weet u een goede ontruimingsoefening op te zetten, bent u niet bang om tijdens een brand de juiste stappen te nemen en krijgt u meer zelfvertrouwen zodat u werknemers ook daadwerkelijk de juiste kant op kunt sturen. Na het volgen van de cursus ontvangt u het NIKTA BHV ISO 17024 persoonscertificaat waarmee u kunt aantonen dat u de benodigde kennis en vaardigheden beheerst.