FAQ

Vragen die je altijd al wilde stellen?

Lees ze hieronder. Mocht je dan nog vragen hebben stuur ons dan een berichtje.

Is First8-4U betrouwbaar?

Ja! First8-4U waarborgt haar betrouwbaarheid en kwaliteit door aangesloten te zijn bij verschillende beroepsverenigingen zoals het Oranje Kruis, EFR, Nikta, NRR, et cetera. Daarnaast hebben wij vele jaren ervaring binnen het vakgebied en blijven constant op de hoogte door deel te nemen aan bijscholingsavonden en verschillende congressen en workshops.

Word de training vergoedt door de zorgverzekering?

Om te weten of je in aanmerking komt voor vergoeding van de cursus kunt je het beste uw polisvoorwaarden nakijken. Bij twijfel neemt je contact op met jouw zorgverzekeraar. Ook kan het zijn dat de cursus vergoed wordt door je werkgever. Raadpleeg je leidinggevende om te weten of jij hiervoor in aanmerking komt.

Ik heb mijn diploma/ certificaat behaalt. En nu?

Nadat je jouw diploma hebt behaald worden je gegevens opgeslagen in het klantenbestand van First8-4U. Hierna kan je door met een andere vervolg training. Zodra een van je diploma/certificaten dreigt te verlopen krijgt je hiervan een melding. Je kan je daarna inschrijven voor de verschillende herhalingslessen om je geldigheid te behouden.

Waar worden de lessen gegeven?

De locatie van de lessen is in Leiderdorp. Tevens kunnen de training ook op locatie verzorgt worden.

Hoe verloopt de betaling?

Je koopt bij ons een training en deze reken je online met ons af. Mocht je via whatapp bij ons een training gekocht hebben zal die afgerekend worden middels Tikkie.

Hoeveel deelnemers zitten er in een training?

Dit varieert per training maar er zitten maximaal 12 deelnemers in een training.


Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben stel je gerust via het contact formulier.