BHV trainingen

Een BHV training bij First8-4U is niet alleen maar een training. In deze trainingen geef ik je inzichten en laat ik je delen in mijn kennis en mijn ervaring die ik opgedaan heb op land en op zee. Hierdoor kan ik de of BHV-er zelf, maar ook de organisatie als geheel, naar een hoger en slagvaardiger plan tillen. Wij bieden realistische trainingen waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Wij zijn niet zozeer alleen een EHBO/BHV instructeurs maar ook coaches die ook jouzelf weer opbouwen. Na deze training ben je dan ook zeer vrolijk, durf je weer initiatief te nemen en ben je zo vol van kennis en zelfvertrouwen dat je altijd kunt handelen waar nodig is. Vaak al binnen niet al te lange tijd.

In samenwerking met ABCD EHBO verzorgt First8-4U de BHV-trainingen. Deze trainingen zijn Nikta gecertificeerd. Met een training Bedrijfshulpverlening (BHV) van ABCD EHBO en First8-4U haal je vertrouwd, snel en makkelijk je BHV-certificaat. Via internet doorloop je thuis of op je werkplek de e-learning Bedrijfshulpverlening en de online BHV-examentheorie.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt graag een goede ontruimingsoefening op kunnen zetten.
 • Je wilt graag een goede BHV-er worden.
 • Je bent bang om tijdens een brand niet de juiste stappen te durven nemen.
 • Je wilt graag wat veiliger zijn in je eigen huis en daar wil je de juiste tools voor krijgen.
 • Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen om mensen ook daadwerkelijk de juist kant op te sturen.

En zou je niet veel liever…

 • …een standvastige BHV-er willen zijn?
 • …willen dat het team en u goed kunnen samenwerken?
 • …veiligheid voorop willen hebben staan?
 • …een ontruiming goed willen laten verlopen?
 • …een groter verantwoordelijkheid gevoel hebben?
 • …initiatief wille durven nemen in noodsituaties?

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Nikta_bhv

In Nederland is door de Arbeidsomstandighedenwet, het volgen van een opleiding voor iedere bedrijfshulpverlener verplicht. De BHV’er moet goed zijn opgeleid en adequaat inzetbaar zijn. Middels het NIKTA ISO 17024 persoonscertifcaat toont de BHV’er aan dat de benodigde kennis en vaardigheden worden beheerst en de vereiste competentie is bereikt.

Doe daarom mee aan een van de volgende trainingen bij First8-4U.

Dan gaan we aan de slag met alle BHV-zaken die je moet weten om iemand goed te kunnen helpen. Rust houden, 112 goed bellen, branden blussen met de juiste materialen, zelfvertrouwen krijgen, ontruimingen uitvoeren èn zelf bedenken, en er komt nog veel meer aan bod. Je leert zoveel meer dan je ooit had kunnen denken.

En… je weet wat ze zeggen toch? Wat je zaait jul je oogsten. Dus ik weet zeker dat je dit kan behalen. Meer zelfvertrouwen meer verantwoordelijkheidsgevoel en geen angst meer. Ik kijk nu al uit naar de training die je gaat volgen, jij ook?

Hoe werkt het?

Je kan kiezen uit onderstaande trainingen. De trainingen beginnen online, bestaande uit video’s, werkboeken en eventueel extra’s zoals intervieuws, checklists en hand-outs. Wanneer je een training koopt krijg je direct toegang tot de eerste les. Daarna komt er wekelijks een les vrij.

Elke maand is er een Q&A sessie. Hierin beantwoord ik live alle vragen die jij heb. Per training staat erbij hoeveel Q&A sessies je kan verwachten. Ook kan je vragen stellen middels de facebookpagina.

Welke trainingen kan je volgen?

€ 67

Online training die 6 maanden te bekijken is.

5 modules

Werkboek vol handige tools

Video lessen

1x O&A sessie per 6 maanden

€ 304

BHV e-learning die 12 maanden te bekijken is.

7 modules

Werkboek vol handige tools

Video lessen

4x O&A sessies in het jaar

1x terugkomdag binnen 3 maanden na behalen e-learning voor officieel diploma

Diploma is 1 jaar geldig

Deze training is ook mogelijk als een 3-daagse offline training.

€ ?

Op maat gemaakte training:

Hierin overleggen we wat we het beste kunnen behandelen en hoe vaak per jaar we dit herhalen. Hier zal een goed gekeken worden naar je wensen en hoe die het beste in het dagelijks leven of in het bedrijf toepasbaar zijn.

Tevens is het mogelijk om de kennis van jouw BHV’ers te testen middels een ontruimingsoefening. Meer informatie vindt je hier.

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met de training?

Je ontvangt iedere week een module. het bekijken en uitwerken van de informatie uit de module vergt ongeveer een dagdeel per week. Blokkeer die tijd alvast in je agenda.

Kan ik mijn diploma/ certificaat in het echt behalen?

Ja dit kan zeker. In de module BHV volledig zit een terugkomdag waar je alle handelingen mag laten zien. Zijn die naar de volle tevredenheid van de instructeur? Dan zal hij de formulieren invullen die nodig zijn om je diploma aan te vragen.

Ik heb nog wel kennis, moet ik dan toch alle modules doorlopen?

ja dit is wel nodig, want dan is al je kennis weer is aangevuld met de nieuwe richtlijnen, die namelijk per jaar worden aangescherpt.

Kan ik de cursus/training ook in het Engels volgen.

Ja, dit kan zonder probleem bij de offline trainingen. Op het moment zijn we nog bezig om ook de online trainingen in het Engels beschikbaar te maken.