bhv trainingen

Een BHV training bij First8-4U is niet alleen maar een training. In deze trainingen geef ik u inzichten gecombineerd met het delen van kennis en mijn ervaring die ik opgedaan heb op zee en land. Hierdoor kan ik de organisatie of BHV-er naar een hoger en slagvaardiger plan tillen. Wij bieden een realistische trainingen waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt in uzelf. Wij zijn niet zozeer alleen een EHBO/BHV instructeurs maar ook coaches die ook uzelf weer opbouwen. Na deze training bent u dan ook zeer vrolijk, durft weer initiatief te nemen en zo vol met kennis en vertrouwen om te handelen waar nodig is. Vaak al binnen niet al te lange tijd.

In samenwerking met ABCD EHBO verzorgt First8-4U de BHV-trainingen. Deze trainingen zijn Nikta gecertificeerd. Met een training Bedrijfshulpverlening (BHV) van ABCD EHBO en First8-4U haalt u vertrouwd, snel en makkelijk uw BHV certificaat. Via internet doorloopt u thuis of op uw werkplek de e-learning cursus Bedrijfshulpverlening met het online BHV examen theorie.

Herken jij jezelf hierin?

 • U wilt graag een goede ontruimingsoefening op kunnen zetten
 • U wilt graag een goede BHV-er worden
 • Bang bent tijdens een brand niet de juiste stappen te durven nemen
 • U graag wat veiliger in je eigen huis wilt zijn en daar de juiste tools voor wilt krijgen.
 • U meer zelfvertrouwen wilt krijgen om mensen ook daadwerkelijk de juist kant op wilt sturen.

En zou je niet veel liever…

 • Een standvastige BHV-er willen zijn
 • Dat het team en u goed kunnen samenwerken
 • Veiligheid voorop willen hebben staan
 • Een ontruiming goed willen laten verlopen
 • Een groter verantwoordelijkheid gevoel hebben
 • Initiatief durven nemen in noodsituaties

Dan heb ik de oplossing voor u!

Nikta_bhv

In Nederland is het volgen van een opleiding voor iedere bedrijfshulpverlener door de Arbeidsomstandighedenwet verplicht. De BHV’er moet goed zijn opgeleid en adequaat inzetbaar zijn. Middels het NIKTA ISO 17024 persoonscertifcaat toont de BHV’er aan dat de benodigde kennis en vaardigheden worden beheerst en de vereiste competentie is bereikt.

Doe daarom mee aan een van de volgende trainingen bij First8-4U.

Dan gaan we aan de slag met alle BHV zaken die u moet weten om iemand goed te kunnen helpen. Rust houden, 112 goed bellen, branden blussen met de juiste materialen, zelfvertrouwen krijgen, ontruimingen doen en zelf bedenken en nog veel meer komt er aan bod. U leert zoveel meer dan u ooit had kunnen denken.

En… u weet wat ze zeggen toch? Wat u zaait oogst u ook. Dus ik weet zeker dat u dit kan behalen. Meer zelfvertrouwen meer verantwoordelijkheidsgevoel en geen angst meer. Ik kijk nu al uit naar de training die u gaat volgen, u ook?

Hoe werkt het?

U kan uit onderstaande trainingen kiezen. De trainingen beginnen online bestaande uit video’s, werkboeken en eventueel extra’s zoals intervieuws, checklists en hand-outs. Wanneer u een training koopt krijgt u gelijk toegang tot de eerste les. Daarna komt er wekelijks een les vrij.

Elke maand is er een Q&A sessie. Hierin beantwoord ik live alle vragen die jij heb. Per training staat erbij hoeveel Q&A sessies je kan verwachten. Ook kan je middels de facebookpagina vragen stellen.

Welke trainingen kan je volgen?

€ 67

Online training die 6 maanden te bekijken is.

5 modules

Werkboek vol handige tools

Video lessen

1x O&A sessie per 6 maanden

€ 304

BHV e-learning die 12 maanden te bekijken is.

7 modules

Werkboek vol handige tools

Video lessen

4x O&A sessies in het jaar

1x terug kom dag binnen 3 maanden na behalen e-learning voor officieel diploma

Diploma is 1 jaar geldig

Deze training is ook mogelijk als een 3 daagse offline training.

€ ?

Op maat gemaakte training:

Hierin overleggen we wat we het beste kunnen behandelen en hoe vaak per jaar we dit herhalen. Hier zal een goed gekeken worden naar je wensen en hoe je die het beste in het dagelijks leven of bedrijf toepasbaar zijn.

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met de training?

Je ontvangt iedere week een module. het bekijken en uitwerken van de informatie uit de module vergt ongeveer een dagdeel te week. Blokkeer alvast die tijd in je agenda

Kan ik ook mijn diploma/ certificaat in het echt behalen?

Ja dit kan zeker. In de module BHV volledig zit een terugkom dag waar je alle handelingen mag laten zien. Zijn die ten volle tevredenheid van de instructeur zal hij de formulieren invullen die nodig zijn om uw diploma aan te vragen.

Ik heb nog wel kennis moet ik dan toch alle modules doorlopen?

ja dit is wel handig zodat alle kennis weer is aangescherpt op de nieuwe richtlijnen die per jaar worden aangescherpt.

Kan ik de cursus/training ook in het Engels volgen.

Ja dit is geen probleem bij de offline trainingen. Op het moment zijn we nog bezig om de online trainingen ook in het Engels te maken.

Safety First, When do you start?